Dámská kožená kabelka Bull Burry - hnědá 35014

Kód: 35014/HN
2 999 Kč 2 478,51 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
9.5.2024

  • Dámská kožená kabelka Bull Burry
  • Kvalitní vintage kůže
  • Rozměry: 31 x 26 cm
  • Hlavní kapsa: 1 kapsa na zip, 2 otevřené kapsy
  • Zadní strana: 1 kapsa na zip
  • Boční část: 2 otevřené kapsy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám dámskou koženou kabelku značky Bull Burry, která kombinuje luxus s praktičností.

Vyrobena z prvotřídní vintage kůže, tato kabelka je nejen vizuálně atraktivní, ale také odolná a určená k dlouhodobému nošení.

S rozměry 31 x 26 cm je ideální pro každodenní použití, ať už jde o práci, volný čas nebo speciální příležitosti. Hlavní komora kabelky skrývá kapsu na zip pro bezpečné uložení vašich cenností a dvě další otevřené kapsy, které poskytují snadný přístup k často používaným věcem. Na zadní straně kabelky je ještě jedna kapsa na zip, ideální pro rychlý přístup k položkám, které potřebujete mít po ruce. Kabelka je také vybavena dvěma otevřenými kapsami na boku pro ještě více úložného prostoru.

Bull Burry tak přináší stylovou a funkční kabelku, která je dokonalým doplňkem pro moderní ženu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské kožené kabelky
Hmotnost: 0.2 kg
Barva: Hnědá
Materiál: Kůže
Značka: Bull Burry

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Bull Burry - Kvalitní kožené produkty s důrazem na design a funkčnost

Bull Burry je renomovaná značka, která se specializuje na výrobu a design kvalitních kožených produktů. S více než X lety zkušeností na trhu, Bull Burry získala důvěru zákazníků po celém světě díky svému odbornému řemeslu, inovativnímu designu a nekompromisní kvalitě.

Naše produkty:

Bull Burry nabízí širokou škálu kožených výrobků, včetně peněženek, tašek, opasků, batohů a mnoha dalších doplňků. Každý produkt je navržen tak, aby splňoval nejen moderní estetické požadavky, ale také praktické potřeby našich zákazníků.

Kvalita a řemeslo:

Při výrobě našich produktů používáme pouze prvotřídní materiály, jako je vysoce kvalitní kůže a pevné kovové komponenty. Naše zkušené řemeslníky pečlivě sledují každý detail, aby zajistili dlouhodobou odolnost a trvanlivost našich výrobků.

Udržitelnost a etika:

Bull Burry je hrdá na svůj ekologický přístup a etické hodnoty. Snažíme se minimalizovat dopad naší výroby na životní prostředí a zajišťujeme, že naše kožené materiály pocházejí z odpovědných a udržitelných zdrojů.

Design a inovace:

Naše designové týmy neustále sledují nejnovější módní trendy a inovace v oblasti kožených výrobků. Bull Burry se zaměřuje na kombinaci klasických prvků s moderním stylem a funkcionalitou, čímž vytváří jedinečné a stylové produkty, které se snadno začlení do každodenního života.

Objevte rozmanitost a kvalitu kožených produktů Bull Burry a nechte se okouzlit našimi jedinečnými a stylovými výrobky, které zároveň splňují nejvyšší standardy kvality a řemesla.